"Maretul"nu este intotdeauna elementar  in obtinerea unei locuinte pe placul celor dragi dar si pe placul tau .Casa parinteasca, ograda bunicilor, o cabana in varf de munte sau o plaja pustie – fiecare dintre noi avem cate un loc in care ne refugiem din cand in cand, pentru a ne reincarca bateriile.sursa- casadex.ro
Un astfel de loc este si aceasta casuta rustica din lemn, cu suprafata de doar 75 mp, din Danemarca, ce isi asteapta cuminte proprietarii, pe Karean Kjeldsen de 59 ani, pe fiica ei Tine si pe sotul acesteia. In fiecare vacanta sau week-end liber cei trei se grabesc sa ajunga la frumoasa lor casuta de vacanta situata intr-o zona rurala, aproape de tarmul Marii Nordului.
O casa mica dar foarte primitoare-Design de interior-Amenajari Interioare
De o simplitate coplesitoare, casuta din lemn compusa din doua corpuri ce impart o terasa comuna a fost restaurata si decorata in alb si negru de catre proprietarii sai, deloc straini de domeniul amenajarilor interioare; Tine fiind proprietara Tine K Home – un magazin de mobilier, decoratiuni si accesorii pentru casa renumit in Danemarca, iar mama ei avand un magazin specializat in floristica si amenajari interioare
Casa care te poarta intr-un alt univers
Cel putin aceasta este senzatia pe care o resimt proprietarii casei de fiecare data cand intra pe ulita pe care se afla mica lor proprietate. Pentru a se bucura cat mai mult de natura inconjuratoare cei trei locatari ai casei au decis sa renunte la televizoare si chiar la ceasuri. Si uite asa, cand sunt in vacanta, viata lor se scurge intr-un alt ritm, iar ei se bucura de fiecare clipa libera admirand natura, relaxandu-se si bucurandu-se de viata in tihna.
Amenajare rustica in alb si negru
Aceasta combinatie cromatica se numara printre preferatele Tinei. De fapt, albul si negru sunt vedetele colectiilor de mobilier si decoratiuni din magazinul ei, in varianta simpla sau in combinatie cu diverse nuante de gri, albastru sau maro inchis. Multe dintre accesoriile decorative si chiar si o buna parte de mobilier provin chiar din magazinul ei.
Daca in interiorul casei predomina albul imaculat sub diverse forme (zugraveala peretilor, cea mai mare parte a mobilierului si accesoriilor), pentru exteriorul casei au fost alese lambriurile de culoare neagra ce contureaza iscusit usile si tamplaria alba din lemn masiv a ferestrelor frumoase cu design rustic.
Fiecare incapere, desi mica, este perfect functionala, fiind dotata cu strictul necesar. Mobila din bucatarie, de pilda, este un simplu blat in forma literei L, sub care au fost montate rafturi pentru depozitarea vaselor, ascunse in spatele unei perdele, asa cum facea si bunica mea.
N-as fi crezut sa-mi placa atat de mult o casa neagra! Vezi si tu imaginile din galeria foto de mai jos.





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu