Atunci cand au decis sa renoveze apartamentul cu 3 camere pe care-l achizitionasera in Bucuresti, noii proprietari au apelat la serviciile specialistilor in amenajari interioare. Nobili Design au primit urmatoarele sarcini de amenajare: bucataria, locul de luat masa si livingul sa fie reunite intr-un open space modern, dressingul sa fie izolat de restul incaperilor, sa se proiecteze/amenajeze cat mai multe spatii de depozitare, iar decorul apartamentului de 76 mp sa fie realizat doar din finisaje si mobilier de origine naturala.
Apartament superb amenajat in stilul modern-Design de interior-Amenajari Interioare
Astfel, designerii companiei
Sursa foto : www.nobili-interior-design.ro
design interior apartament
Cum s-au descurcat designerii firmei cu sarcinile date? Poti vedea in galeria foto de mai jos. Dar eu cred ca au facut o treaba minunata. O zona de zi moderna si luminoasa .Ca sa indeplineasca prima cerinta a proprietarilor cei doi designeri au desfiintat peretele despartitor dintre bucatarie si living, creandu-se astfel o zona de zi luminoasa si moderna. Inainte de aceasta modificare, bucataria apartamentului cu 3 camere masura 9,5 mp, iar livingul 20,6 mp.
design interior living
Prin desfiintarea zidului au mai fost castigati putin peste 3 mp, noul open space desfasurandu-se acum pe o suprafata de 33,2 metri patrati. Bucataria moderna, dotata cu o garnitura de mobilier in forma literei L de culoare alba cu insertii ciocolatii, ocupa extremitatea ingusta a spatiului comun. La fel ca si pardoseala de pe holul de intrare si pardoseala bucatariei a fost placata cu marmura, un finisaj natural ce denota eleganta si rafinament, in acelasi timp, delimitand vizual zona de gatit de cea a livingului. In perimetrul livingului, a carui pardoseala a fost placata cu un parchet ce imita dusumeaua din lemn, a fost amenajat si locul de luat masa pentru 6 persoane. Cele trei corpuri de iluminat conice suspendate deasupra mesei asigura iluminatul local in timpul cinelor. Atat canapeaua din living cat si celelalte piese de mobilier ale apartamentului au design modern minimalist, fiind pe placul proprietarilor.
design interior Constanta
O idee decorativa inedita, perfecta pentru amenajarea unui apartament de bloc, este constructia unui pseudo-semineu ce are un rol pur decorativ. In cazul apartamentului de astazi, acest pseudo-semineu este centrul de atractie al incaperii, in opinia designerilor. Pentru crearea unei atmosfere romantice, proprietarii pot aprinde mai multe lumanari decorative parfumate, pe care le pot aseza in siguranta in vatra asa zisului semineu. Coridor cu vedere spre living Mi-a placut foarte mult ideea de delimitare vizuala a coridorului ce duce spre celelalte camere ale apartamentului de living. Am uitat sa-ti spun ca si zidul ce despartea livingul de coridor a fost demolat (sper ca toate aceste modificari au fost realizate legal, fara a pune in pericol integritatea fizica a blocului din care face parte locuinta), fiind inlocuit de un paravan despartitor realizat din stinghii verticale de lemn care arata superb, zic eu. Acest truc decorativ asigura o iluminare a holului pe timpul zilei. Iar pe holul de intrare in apartament, mai precis pe peretele ce-l desparte de bucatarie, a fost amenajat un dressing discret si in acelasi timp incapator.
design interior dormitor
Dormitorul matrimonial extins in balcon Pentru ca una dintre cerintele proprietarilor a fost amenajarea unui dressing intr-o incapere separata, cei doi designeri au decis sa extinda dormitorul matrimonial in balconul alaturat, alocand astfel extremitatea opusa a camerei pentru amenajarea dressingului mult visat. Inainte de a reconfigura interiorul, dormitorul masura 14,9 mp, iar dupa incheierea lucrarilor proprietarii s-au ales cu un dormitor de 14,4 mp care dispune si de o frumoasa zona de toaleta sau make up amenajata in perimetrul fostului balcon, acum termoizolat ca la carte. In plus, au castigat un dressing generos de 4,5 mp, separat vizual de dormitor.
design interior dormitor modern
Doua bai finisate in marmura Pe langa spatiile prezentate mai sus, apartamentul mai dispune de o camera pentru oaspeti, amenajata cu bun gust, dar si de doua bai, una mare si una de serviciu, amplasate una langa cealalta, fata in fata cu camera oaspetilor, intre living si dormitorul matrimonial. Ambele bai au fost imbracate cu finisaje de cea mai inalta calitate, vedeta principala fiind marmura care se regaseste, asa cum spuneam mai sus, si in bucatarie, dar si pe holul de intrare. In completare, designerii au adus o multime de elemente decorative din lemn natural, asa cum si-au dorit proprietarii.sursa - casadex.ro
design de interior

design interior apartamente

design interior de lux

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu