design interior case ConstantaDesignerii de interior se lasa inspirati de aceste aspecte ce vor determina tematica ce se va alege pentru realizarea unei amenajari interioare deosebite. Uneori se pleaca de la cele mai simple elemente precum cromatica sau materiale ce se doresc a fi utilizate. Caracteristicile personale ale oamenilor influenteaza stilul de viata si totodata ambianta mediului in care traiesc. Fiecare locuinta prezinta elemente proprii indivizilor. Aceste personalizari confera intimitatea si confortul necesar, asigura o legatura intre noi ca indivizi si experientele ce ne diferentiaza si ne fac inconfundabili.
http://www.nobili-interior-design.ro . Chiar daca par puncte de reper banale, de multe ori acestea reflecta cu tarie un stil propriu individului. Exista persoane ce emana caldura si care sunt mereu cu zambetul pe buze, degajand un aer optimist si plin de viata. Acestor persoane cu siguranta li se vor potrivi nuante calde, nuante vesele care sa reflecte starea de spirit a beneficiarului proiectului. De asemenea la polul opus, sunt persoane ce influenteaza prin seriozitate si impun respect printr-o forta interioara puternica de care dispun.
Amenajari interioare case vile BucurestiDesign de interior-Amenajari interioare
Pentru acestia nuantele de pamant vor fi cele mai relevante sau contrastele puternice care sa denote o personalitate robusta proeminenta. In ce priveste materialele utilizate intr-o amenajare interioara personalizata, acestea in asociere trebuie sa reflecte stilul de baza adoptat. Lemnul masiv se potriveste persoanelor mature, persoanelor ce adopta in viata de zi cu zi o vestimentatie clasica si un comportament conservator, persoanelor care se simt confortabil in ambianta intalnita poate in perioada copilariei, asadar exista si o legatura sentimentala a acestora cu trecutul cu o istorie a propriei familii. Accentele personale, accesoriile vor reprezenta la final punctul forte al ambientului ce trebuie personalizat. Fiecare persoana are preferinte, are hobby-uri si obiecte personale la care tine, de care este atasata si care o definesc. Acceste piese unice vor invalui ambianta ce va rezona sub influenta unei povesti, unei amintiri, unor pasiuni de-o viata etc. Plecand de la aceste pasiuni, recent designerii Studio Insign au avut placerea sa proiecteze o amenajare cu totul personala, ce reverbereaza la ecourile rezonante ale unei povesti pe tonuri muzicale. Mai precis, clientul in acest caz si-a dorit realizarea unei abiante de relaxare, o spatiu elegant care sa puna accent pe o pasiune mai veche care a rezistat timpului, mai precis dragostea pentru muzica rock si in special pentru o formatie de exceptie olandeza, BZN – Band Zonder Naam =Trupa fara nume. Probabil publicului roman nu ii este cunoscuta, insa cu atat mai mult acest aspect reflecta si mai bine unicitatea ce va fi garantata acestei camere de relaxare. In amenajarea interioara s-a tinut cont de aspectul general clasic ce-si pune amprenta asupra intregii case. Pornind de la peretii imbracati in lemn, toata ambianta a urmat un stil asemanator, iar notele personale au fost date de tablouri si postere cu formatia mult iubita si accesorii muzicale ce te fac sa te simti prezent intr-un studio de inregistrare, un studio muzical. E o amenajare interioara ce-ti taie rasuflarea si te imbie sa admiri fiecare detaliu ca intr-un muzeu. Suntem convinsi ca ne veti da dreptate, urmarind galeria foto ce va intari cu siguranta spusele noastre. In final, recomandam sa aveti puterea de a da frau liber pasiunilor care va caracterizeaza si sa lasati silul propriu sa fie reflectat in tot ceea ce va inconjoara. Oamenii va vor admira unicitatea si puterea transparentei, iar dumneavoastra veti avea posibilitatea sa traiti intr-un mediu cald, inconjurati de lucrurile la care tineti, de obiecte ce va vor reaminti povesti si vor trezi sentimente puternice a unei perioade de aur proprii fiecarei persoane ce nu se doresc lasate in umbra uitarii, persistand prin prisma individualizarii realizate in ambiente de exceptie.Articol-
http://comunicate-presa.net

Sursa foto - www.nobili-interior-design.blogspot.ro


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu